Prve energetske pločice na tržištu već 2015.

Bez autora
Jan 27 2014

U idućih nekoliko dana trebala bi biti izdana lokacijska dozvola za izgradnju nove tvornice za proizvodnju energetskih pločica iz asortimana sportske i aktivne prehrane u Novoj Gradiški. Riječ je o 120 milijuna kuna vrijednoj investiciji Atlantic grupe Emila Tedeschija, koja je s ulaganjem počela prije četiri mjeseca potpisivanjem predugovora u novogradiškom Industrijskom parku. Izgradnja hale površine 6000 četvornih metara počet će najkasnije početkom svibnja, a završetak je planiran u listopadu. Prvi proizvodi na tržištu se očekuju već početkom 2015. Riječ je o iznimno vrijednom i značajnom ulaganju, koje će označiti preporod Nove Gradiške i zaustaviti negativna gospodarska kretanja. Vjerujemo da će odluka Atlantic grupe, kao jedne od najkvalitetnijih hrvatskih tvrtki, usmjeriti i druge zainteresirane investitore prema našem gradu, kaže Ivan Sertić, direktor Industrijskog parka Nova Gradiška.

Prve energetske pločice na tržištu već 2015.U idućih nekoliko dana trebala bi biti izdana lokacijska dozvola za izgradnju nove tvornice za proizvodnju energetskih pločica iz asortimana sportske i aktivne prehrane u Novoj Gradiški.

Riječ je o 120 milijuna kuna vrijednoj investiciji Atlantic grupe Emila Tedeschija, koja je s ulaganjem počela prije četiri mjeseca potpisivanjem predugovora u novogradiškom Industrijskom parku. Izgradnja hale površine 6000 četvornih metara počet će najkasnije početkom svibnja, a završetak je planiran u listopadu. Prvi proizvodi na tržištu se očekuju već početkom 2015.

– Riječ je o iznimno vrijednom i značajnom ulaganju, koje će označiti preporod Nove Gradiške i zaustaviti negativna gospodarska kretanja. Vjerujemo da će odluka Atlantic grupe, kao jedne od najkvalitetnijih hrvatskih tvrtki, usmjeriti i druge zainteresirane investitore prema našem gradu – kaže Ivan Sertić, direktor Industrijskog parka Nova Gradiška.

U tvornici će se već u prvoj godini proizvodnje otvoriti 50-ak, a uz planirani rast poslovanja za dvije do tri godine između 160 i 200 novih radnih mjesta. U Atlantic grupi kažu da nova tvornica u njezinu portfelju predstavlja dodanu vrijednost i u drugim segmentima poslovanja kompanije, kroz mogućnost razmjene znanja i širenja asortimana u suradnji s drugim poslovnim područjima koja nose prehrambeni predznak.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik